INSCRIPCIONS OBERTES PER EXPOSITORS DE L’EDICIÓ 2023

Bridal Market Mataró 10
[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”titols-generals”]Sorteig Saló Boda 2018[/vc_column_text][vc_separator border_width=”8″ el_class=”separador-titols”][vc_single_image image=”1916″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” css=”.vc_custom_1518774708839{padding-top: 40px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text el_class=”avis-legal-text”]

INSTRUCCIONS DE PARTICIPACIÓ EN EL CONCURS:

1) Envia un “tuit” o “post” a Instagram amb una foto selfie o la que més t’agradi, amb el hashtag #sorteigbridalmm

2) En un instant, la foto apareixerà a la pantalla i serà impresa amb qualitat fotogràfica.

3) A més, a omple el cupó adjunt a la foto amb el teu correu electrònic, per a participar en el sorteig patrocinat pel RACC.

En donar les dades personals com el correu electrònic inscrit en el cupó per participar en el sorteig o la imatge publica en el perfil, Unió de Botiguers de Mataró es compromet a respectar la normativa aplicable segons a aquestes indicacions.

Observació: La menció a la xarxa social corresponent s’ha de fer amb un perfil públic.

SORTEIG PREMI:

Es realitzarà un sorteig entre tots els participants que lliurin el cupó amb el correu electrònic inscrit i el dipositin a l’urna de l’estand. El premi és un cofre VIP d’experiència: “TE QUIERO” aportat pel RACC.

El guanyador es triarà de forma aleatòria entre els cupons dels participants.

Tot error en el correu, que no permeti la comunicació amb el guanyador, provocarà l’elecció d’un altre cupó guanyador.

ENTREGA DE PREMIS:

Els premis seran comunicats dins dels següents quinze dies a la finalització de la fira.

El lliurament es realitzarà en una data posterior, a la seu social de Unió de Botiguers de Mataró, o a on aquesta designi.

DADES DE “EL TITULAR”:

Denominació Social: Unió de Botiguers de Mataró

Inscrita al Servei de Registre i assessorament d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques el dia 4 d’abril de 2001 amb el nombre 24644.

Domicili Social: c. Herrera, 70  Planta 1, Mòdul 1 – 08301 Mataró (BARCELONA)

NIF: G62439849

Telèfon:+34 93 796 03 51
e

Mail: info@matarocomerc.cat

Nom de domini: www.bridalmm.cat i  www.matarocomerc.cat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) la seva normativa de desenvolupament, i la LSSICE 34/2002, de 11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic , eL TITULAR, en compliment del que disposa l’art. 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquests seran incorporades en un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Els usuaris, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part del TITULAR, per a realitzar les següents finalitats:

Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicació comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades sobre productes o serveis oferts per, EL TITULAR, així com per part dels col·laboradors o partners amb els que aquest hagués arribat a algun acord de promoció comercial entre els seus clients.

En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. En tot cas les comunicacions comercials seran realitzades per part del TITULAR, i seran de productes i serveis relacionats amb el sector del TITULAR:

• Realitzar estudis estadístics.

• Publicitar promocions o campanyes de publicitat

• Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a disposició de l’usuari a EL TITULAR

• Enviament de la newsletter a aquells usuaris que se subscriguin al sorteig.

EL TITULAR, informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies, i que sempre que fos a realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, es demanaria el consentiment exprés, informat , i inequívoc per part dels titulars de les dades.

Totes les dades sol·licitades a través del TITULAR, són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, EL TITULAR no garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

EL TITULAR, garanteix en tot cas a l’usuari l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, en els termes que disposa la legislació vigent. Per això, de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) podrà exercir els seus drets remetent una sol·licitud expressa, juntament amb una còpia del seu DNI, a través dels següents mitjans:

• E-Mail: info@matarocomerc.cat

De la mateixa manera, l’usuari podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats enviant un correu electrònic a: info@matarocomerc.cat.

EL TITULAR, ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessària per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i / o accés per part de tercers no autoritzats.

SEGURETAT

: 

EL TITULAR, utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptada en la indústria, com ara tallafocs, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l’objecte d’evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquests fins, l’usuari / client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]
Back To Top