INSCRIPCIONS OBERTES PER EXPOSITORS DE L’EDICIÓ 2023

Bridal Market Mataró 10
Propostes cartell

EL PROGRAMA

La Bridal Market Mataró neix de l’herència i experiència dels 25 anys de Saló Boda Mataró-Maresme, considerat un dels salons monogràfics del sector nupcial més importants de Catalunya. A la primera edició post pandèmia, que vam celebrar al mes d’octubre de l’any 2022, vam apostar per un canvi de concepte, d’ubicació i de dates, per adaptar la fira als nous temps, i no ens vam equivocar. La Bridal Market Mataró 2022 va ser un èxit tant pel que fa a nombre i qualitat d’expositors com de parelles visitants.

Continuem oferint com sempre una gran varietat de productes i serveis per a la organització del millor casament. El Bridal Market Mataró, és, per tant el millor aparador per als comerços i negocis vinculats al sector nupcial.

Els dies 11 i 12 de novembre de 2023 l’Hotel Atenea Port acollirà per segon any la nova fira nupcial Bridal Market Mataró, que comptarà també, amb activitats i parades d’artesania a tot el seu voltant, convertint el port de Mataró en el lloc de trobada perfecte per a tots els visitants.

sense fons

LLOC DE CELEBRACIÓ:

Hotel Atenea Port, Passeig Marítim, 324, Mataró, Barcelona

DATES:

11 i 12 de novembre 2023

HORARIS:

Dissabte 11 de 10 a 20h Diumenge 12 de 10 a 18h

Back To Top