INSCRIPCIONS OBERTES PER EXPOSITORS DE L’EDICIÓ 2023

Bridal Market Mataró 10

EXPOSITORS

Des de NEM – Negoci Empresa Mataró i amb el suport en la direcció de Tot Boda Experience ens complau convidar-vos per segona vegada, a la nova edició de la fira-market Bridal Market Mataró.

Bridal Market Mataró 3

Continuem apostant per un format market on els visitants gaudiran tant dels expositors ubicats a l’interior de l’Hotel com de totes les activitats i experiències que podran viure a l’espai exterior. I apostem de nou per la nova ubicació que vam estrenar a la darrera edició, l’Hotel Atenea Port, que va ser tot un èxit tant de participació com de convocatòria.

Obrim l’espai interior a totes les parelles i persones que busquen proveïdors pel seu casament i l’espai exterior a totes les persones que vulguin gaudir d’un cap de setmana immillorable.

L’àmbit d’influència d’aquest esdeveniment és d’un mercat de més 500.000 potencials clients dins l’àrea del Maresme, la Selva, Gironès, Vallès Oriental i Barcelonès. Qualsevol parella que vulgui conèixer de primera mà els proveïdors del sector nupcial trobarà al Bridal Market Mataró tot allò que necessita per a organitzar una boda perfecte. Al mateix temps obrim l’esdeveniment a la ciutat de Mataró i a la seva comarca, fent visible el seu comerç.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ PER EXPOSAR

Si tens un negoci dedicat al sector nupcial i vols ampliar les teves possibilitats de venda, aquesta és la teva oportunitat.

Envia’ns un correu a comercial@bridalmm.cat indicant el teu nom, telèfon i nom de l’empresa i una persona del nostre equip contactarà amb tu per tal d’informar-te.

Back To Top