INSCRIPCIONS OBERTES PER EXPOSITORS DE L’EDICIÓ 2023

Bridal Market Mataró 10
[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”titols-generals”]Sorteig Videoclip[/vc_column_text][vc_separator border_width=”8″ el_class=”separador-titols”][vc_single_image image=”1982″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” css=”.vc_custom_1518794231195{padding-top: 40px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text el_class=”avis-legal-text”]

INSTRUCCIONS DE PARTICIPACIÓ EN EL SORTEIG:

Participa en el rodatge d’una flashmob i podràs guanyar un videoclip de Regalavideos per a la teva celebració!

En el Saló Boda de Mataró i Maresme 2018 es gravarà el vídeo d’una flashmob amb els visitants que vulguin participar com a protagonistes.

La cançó triada és “Can’t stop the feeling” de Justin Timberlake. L’horari del rodatge és dissabte 17 i diumenge 18 a la tarda just després de la passarel·la (aprox. a les 19:30 h). Els participants disposaran de complements de vestuari tipus: barrets, perruques, ulleres de colors, plomes… Una coreògrafa indicarà un senzill ball a seguir.

Es farà un enregistrament i el video de la flashmob muntat s’enviarà a tots els participants via whatsapp.

SORTEIG PREMI:

Entre tots els participants es sortejarà el rodatge d’un videoclip a gravar en qualsevol celebració durant l’any 2018, dins de la província de Barcelona. Es desplaçarà un càmera professional amb els complements de vestuari i la cançó triada pel guanyador.

ENTREGA DE PREMIS:

El participant premiat serà publicat el dia 1 de març del 2018 a:

Pàgina de Facebook de Regalavideos: www.facebook.com/regalavideos

Pàgina de Facebook de Saló Boda: www.facebook.com/bridalmm

DADES DE “EL TITULAR”:

Denominació Social: Laiet Comunicació S.L.

Domicili Social: c. Avda Ernest Lluch, 32, 4º, 3ª , 08302 Mataró (BARCELONA)

NIF: B66624123

Telèfon:+34 93 7021953

Mail: contacte@regalavideos.net

Nom de domini: www.regalavideos.com

POLÍTICA DE PRIVACITAT

:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) la seva normativa de desenvolupament, i la LSSICE 34/2002, de 11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic , eL TITULAR, en compliment del que disposa l’art. 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquests seran incorporades en un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Els usuaris, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part del TITULAR, per a realitzar les següents finalitats:

Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicació comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades sobre productes o serveis oferts per, EL TITULAR, així com per part dels col·laboradors o partners amb els que aquest hagués arribat a algun acord de promoció comercial entre els seus clients.

En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. En tot cas les comunicacions comercials seran realitzades per part del TITULAR, i seran de productes i serveis relacionats amb el sector del TITULAR:

• Realitzar estudis estadístics.

• Publicitar promocions o campanyes de publicitat

• Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a disposició de l’usuari a EL TITULAR

• Enviament de la newsletter a aquells usuaris que se subscriguin al sorteig.

EL TITULAR, informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies, i que sempre que fos a realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, es demanaria el consentiment exprés, informat , i inequívoc per part dels titulars de les dades.

Totes les dades sol·licitades a través del TITULAR, són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, EL TITULAR no garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

EL TITULAR, garanteix en tot cas a l’usuari l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, en els termes que disposa la legislació vigent. Per això, de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) podrà exercir els seus drets remetent una sol·licitud expressa, juntament amb una còpia del seu DNI, a través dels següents mitjans:

• E-Mail: contacte@regalavideos.net

De la mateixa manera, l’usuari podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats enviant un correu electrònic a: contacte@regalavideos.net.

EL TITULAR, ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessària per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i / o accés per part de tercers no autoritzats.

SEGURETAT

: 

EL TITULAR, utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptada en la indústria, com ara tallafocs, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l’objecte d’evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquests fins, l’usuari / client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]
Back To Top